STOFFER OG TILBEHØR

Feskarkona er forhandler for en rekke leverandører av stoffer med høy kvalitet. Stoffene brukes i egen produksjon og selges i stoffbutikken til deg som syr selv.

Gå til stoffbutikk

Bomullsjersey

Tynt strikket stoff med god stretch. Stoffet finnes i mange varianter som ensfarget eller mønstret, og passer best til ulike typer bekledning. Baby/-barneklær, T-skjorter, kjoler, tights, luer osv.

Se mer

French Terry

Strikket stoff med god stretch. Litt tykkere enn vanlig bomullsjersey og kjennetegnes med løkker på baksiden av stoffet. Stoffet brukes ofte til gensere og bukser.

Se mer

Isoli

Isoli er tykkere enn bomullsjersey og har en myk og børstet bakside. Stoffet finner du ofte i for eksempel joggebukser og hettegensere. Den ensfargede isolien du finner i butikken er spesielt myk, har god stretch og et GOTS-sertifisert.

Se mer

Vevd Bomull

Vevd stoff av bomull. Stoffet brukes til bekledning, skjorter, bluser kjoler og har mange andre bruksområder, for eksempel vesker, mapper og interiørartikler. Stoffet brukes mye til quilting.

Se mer

TENCEL Lyocell

Lyocell er laget av cellulosefiber og vi selger kun lyocell av TENCEL. TENCEL er kjent for sin miljøvennlige fremstillingsmåte og har en meget høy kvalitet på stoffene. Lyocell finnes i ulike stoffkvaliterer og har mange gode bruksegenskaper. De kjennetegnes blant annet med styrke, effektiv fuktabsorpsjon, forbedret pusteevne og mildhet mot huden.

Se mer

Merinoull

Merinoull av meget høy kvalitet. Ullen er ubehandlet slik at den har sine naturlige egenskaper i behold. Den er selvrensende og har meget god fuktabsorbsjon. Den er myk og klø-fri, og kommer fra mulesing-frie sauer.

Se mer

Bomullsfleece

Fleece av økologisk bomull. Myk og meget behagelig i bruk siden den er laget av naturmateriale.

Se mer